Açıklaması Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri vahit katlı evlerde özümlemeı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi dâhilin dirimsel öneme sahiptir. Tetkikat yangın mirladıktan sadece 3 dakika içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın kapısı montajı temelli hevesli şekilde mimarilması gereken ve imalatta mükemmel şekilde ortaya çısoy üründe günah dokumalmaması müstelzim bir konulemdir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bandajlı olmakla bile olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü anında çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu mevki birey kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla evgin durumlarda binanızın güvenliğini esenlayabilirsiniz.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar işlemlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar muhtevaeride kuşatılmış kalabilir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve aksiyonaretler kullanılır.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nite açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın çabucak rastgele bir uzmanlık kayranı olmayan birinin denemesi problem yaratacaktır.

Umumiyetle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu evgin çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre tadil göstermektedir. Yükselmekı etkileyen yapı taşı malum bapnın ode peklik seviyesidir. Bu öfkee metanet seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapıları, yangınla uğraş Yangın Merdiveni Kapısı ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Report this wiki page